Jeg har været så heldig at få lov til at følge et forløb med Pernille via mit arbejde. I starten tænkte jeg at det kunne give mig nogle værktøjer når jeg kom ind i en travl og stresset periode, men det har givet mig mere end det. Pernilles menneskeklogskab rækker ud over coaching værktøjer. Hun kan læse en og pille lag af, så man til sidst er nødt til at være ærlig, ikke kun over for hende men i høj grad også over for sig selv. Jeg vidste at december ville blive travl og mega stresset, så den indsigt i mit eget reaktionsmønster som Pernille har givet mig, har gjort at både mine ansatte men også min egen datter har meldt positivt tilbage til mig. Jeg har kunnet se egne advarselstegn og tage mit dårlige reaktionsmønster i opløbet. Nu ved jeg også, at jeg altid kan ringe til Pernille, hvis jeg lige har brug for en time, hvor der skal samles op - det er jo en proces og jeg er den som har ansvaret for at holde fast i de gode ændringer. Jeg kan på det varmeste anbefale Pernille, og har gjort det, med positivt feedback fra både kolleger og familie, som har været i Pernilles kyndige hænder.

Anita Møllebro, Retail Manager


Jeg tænker tilbage på rigtig gode stunder hos Pernille - altid velforberedt og med mange ideer til at prøve af. Noget af det smukkeste var, da Pernille fik mig ud på et eventyr ved hjælp af billeder. Pernille har på en nærværende kærlig måde fået styrket mit selvværd - fået mig til acceptere mine egne valg, og være lykkelig for det jeg har. Efter flere samtaler har Pernille fået samling på det væsentlige, og det der stod til at ændre. Jeg har sorteret i mit liv og skruet ned for aktiviteter - det har gjort mig mere rolig, at jeg er i harmoni med mig selv og egne beslutninger. Jeg kan kun takke Pernille 1000 gange for dette, med glæde anbefale hende til andre.

Tine Strandgaaard, Børnehaveklasseleder


When I found out Pernille was giving professional coaching I jumped at the chance to get a session. Sometimes in life you need someone to give you that extra boost of confidence and guidance to bring you to the next level. After answering a few simple questions Pernille seemed to know exactly what I needed, and pointed out the areas which I should work on in my professional and personal life. She really helped me re-establish my self-confidence and self-esteem again, and focus on my family life and career. I was able to refocus on my goals and find the motivation I needed to be successful. Thank you Pernille for all your wonderful support and for rekindling a spark again. I can sincerely recommend anyone to take a personal coaching session with Pernille.

Gary Parker, Self Employed - Network Marketing


Det at have Pernille som mentor i mit liv er en meget stort hjælp, for at få min hverdag til at fungere. Hun har fået mig at se mit liv på en hel anden måde, og jeg har fået troen på mig selv tilbage. Jeg har haft mange mentorer og kontaktpersoner, men ingen har kunnet hjælpe mig med at finde troen på, at det hele nok skal gå. Det har Pernille hjulpet mig med gennem hendes støtte. Da Pernille kom ind i mit liv, skete der noget i mig, som jeg troede var væk? Jeg er nu begyndt at søge job med lys og lygte, jeg har tabt mig 15 kg, og er blevet både stoffri og alkoholfri. Jeg har fundet styrken, til at sige fra over for folk, jeg er startet hos psykiater og stoppet med den psykofarmaka medicin, som jeg har taget i 11 år. Jeg har desuden afsluttet forholdet til min tidligere kæreste, som var god til at trække mig med ned i hullet. Jeg ved godt, at det mig selv der har truffet disse beslutninger, men hvis jeg ikke havde haft Pernille som mentor og støtte, havde jeg nok stadig siddet dér hvor jeg var, da jeg mødte Pernille. Jeg er kommet så langt nu, at jeg kan fastholde et arbejde, og det er rigtig glad for. Jeg kan nu se lyset for enden af tunnelen.

Camilla, Ung i Mentorforløb


Det har været en ret essentiel del af mit angstforløb at have en mentor. Det er uden tvivl i den periode, hvor jeg har rykket mig mest både personligt og i forhold til uddannelse. Til unge uden struktur i hverdagen, er dette starten og udviklingen mod et mere funktionelt liv. Selv har jeg undervejs oplevet personlige åbenbaringer og følt mig tryg i en styret process med egne målsætninger. Jeg er desuden blevet bevidsthed om mine styrker og svagheder, og jeg forstår dybere og dybere hvordan svaghed kan transformeres til styrke.

Mikkel, Ung i Mentorforløb


De sidste 5 år af mit liv har været et kæmpe kaos af stofmisbrug, hjemløshed, kriminalitet og vold. Hele min familie bor i Jylland og jeg har flyttet så meget, at jeg ikke har ret mange nære relationer, som jeg har knyttet mig til. For et års tid siden fik jeg Pernille som mentor, og hun har støttet og hjulpet mig mere end nogen anden. Hun har vist mig muligheder som jeg ikke vidste eksisterede, og hun har mindet mig om, at jeg er en stærk kvinde, og at det aldrig er for sent at rette op på sit liv. Hun har givet mig en enorm tryghed, som jeg har manglet længe ! Jeg er blevet bevidst om mine beslutninger og handlinger og fået redskaber til at gøre det nemmere for mig selv. Og jeg har fundet personlig styrke og selvtillid til at tage styring i mit eget liv. Nu er jeg ude af mit stofmisbrug og igen takket være min mentor, er jeg på vej mod en uddannelse …som jeg, igen igen takket være min mentor, har fundet ud af, er min absolutte drømme uddannelse. Mentorforløbet var lige præcis det skub, som jeg manglede, for at komme på rette spor igen. Det har uden tvivl været min redning !

Lisa, Ung i Mentorforløb


Jeg gik for nogle år siden ned med stress, angst og depression. Gennem coachingforløbet har jeg lært rigtig meget om mig selv. Jeg reflekterer langt mere over hvilken indvirkning omgivelserne har på mig, og hvilken indvirkning jeg har på dem? Jeg er blevet bedre til ikke at være så hård ved mig selv. Førhen pressede jeg mig selv alt for meget, og det kommer aldrig til at ske igen. Pernilles store engagement og positive indstilling har gjort det nemt at dele tanker og tale om følelser. Det har hjulpet mig videre med brugbare redskaber til, hvad jeg skal gøre fremadrettet. Jeg er nu begyndt på uddannelse igen, og Pernille følger mig på sidelinien for at sikre, at jeg fastholder studiet og passer godt på mig selv.

Maja, Ungecoaching


Gennem coachingforløbet med Pernille har jeg fået stor selvindsigt ! Jeg kan nu se hvor mine problemer ligger, og har fået løsnet de ting som holder mig tilbage. Jeg kan mærke forandring i mig selv, og er blevet bevidst om det, som jeg ikke før kunne se. Og jeg har fundet ud af hvor fastlåst jeg var i gamle mønstre, og hvor stor effekt det havde på mig. Jeg er gået fra perfektionistisk kontrol til mindful flow og accept af fejl. Pernille har en naturlig empatisk og intuitiv forståelse for hvordan jeg fungerer, og hvorfor jeg føler som jeg gør. Det har gjort det virkelig nemt at være åben og tillidsfuld omkring egen sårbarhed. Jeg oplever Pernille som et fantastisk menneske med inspirerende kreativt engagement og stor livsindsigt. Jeg er umådelig taknemlig for den indvirkning hun har haft på mit liv og min personlige udvikling. Efter en periode med depression og angst, er jeg nu startet uddannelse. Og for første gang meget længe tror jeg rent faktisk på, at jeg klarer det, og at mine drømme kan lykkes. Pernille fastholder mig i processen lidt endnu, så jeg ved der er støtte undervejs.

Nadia, Ungecoaching


Jeg fik hjælp af Pernille, til at arbejde mig gennem det kaos som verden omkring mig var blevet til, efter jeg var gået ned med stress. Mine sessions hos Pernille var det lyspunkt, og den oase der gjorde, at jeg turde tro på mig selv igen. I dag er jeg en fornyet og glad person, som ser lyst på tilværelsen, de udfordringer og oplevelser den giver. Jeg har fået nyt arbejde, og jeg har fundet glæden med familien igen.

Gabrielle Sidsel Høybye, Ejendomsadministrator


Jeg har tit Pernille i mine tanker - både jobmæssigt og privat. Jeg er blevet mere målrettet, i det jeg vil for mig selv og for mine omgivelser. Pernille har hjulpet mig til at få styr på alle de refleksioner og overvejelser, som jeg har i hovedet. Det var godt at sige det hele højt til Pernille, som undres og gerne vil vide mere. Jeg er specielt glad for skitsen Pernille tegnede. Jeg tager den frem med jævne mellemrum, og kigger på den. Den gør, at jeg bliver mindet om det jeg kan, og det JEG som menneske bidrager med. Faktisk har jeg som Pernille anbefalede, spurgt ind til folks udtalelse om, at 'jeg er god'. Jeg har spurgt, HVAD det er, de synes jeg er god til?. Jeg er begyndt at lytte til ros, sige tak og bruge denne feedback konstruktivt i egen personlige udvikling. Jeg er således startet på mit nye job med ro i maven. Der er meget jeg skal lære, og jeg kan ikke byde ind med det samme som mine kollegaer, der har arbejdet dér i flere år. Men det er helt ok. Jeg ved nu, at det jeg byder ind med også er godt, og at der rent faktisk er institutioner derude, som glædes over det netop er MIG, som kommer ud til dem. Tusind tak Pernille - det har været SÅ godt.

Anja Christensen, Ressourcepædagog< tilbage